Cursussen voor ouders (to be)

Zwangerschapsbegeleiding

Een zwangerschap is soms iets overweldigends. Vaak kijk je er al lang naar uit of is het net iets dat je toch wat snel overviel. Er gaan veel emoties mee gepaard en ook hormonaal verandert er heel wat in het lichaam. In deze begeleiding reik ik jou en je partner meer info aan om de bomen door het bos te zien en worden er oefeningen voorgesteld om je zwangerschap en bevalling zo aangenaam mogelijk te beleven. De begeleiding wordt opgedeeld in 5 verschillende lessen van ongeveer 2 uur.

Mama-baby-workout

Wil je graag wat quality time met je baby EN tegelijkertijd werken aan je conditie? Dan is de mama-baby-workout exact wat je nodig hebt!

Mama's sport(k)uurtje

We organiseren een wekelijks sport(k)uurtje voor mama’s die terug in beweging willen komen, maar niet willen vasthangen aan langdurige abonnementen. Dit onder professionele begeleiding van bekkenbodemtherapeuten, waarbij de pijlers gericht zijn op gezond en opbouwend bewegen.

EHBO voor baby's en kinderen

Opvoeden gaat met vallen en opstaan, letterlijk en figuurlijk. Een ongeluk is dan ook snel gebeurd. Daarom is het van groot belang om goed voorbereid te zijn, zodat je kalm en efficiënt kan reageren, mocht het nodig zijn. Met deze workshop willen we (groot)ouders (in spe) op weg helpen en zich zekerder te laten voelen bij zowel alledaagse gebeurtenissen als levensreddende handelingen.