Pediatrische kinesitherapie

Bij onze pediatrisch kinesist Annelies, kan je terecht voor onderstaande kinesitherapiebehandeling voor jouw baby/peuter/kleuter: 

*Ontwikkelingsstimulatie: hoofdcontrole, rollen, kruipen, stappen,...
*Hoofdasymmetrie en afvlakkingen
*Grof en fijn motorische moeilijkheden
*Schrijfmotorische moeilijkheden
*Ruimtelijke oriëntatie
*Lateralisatie
*Reflexintegratie
*Weerbaarheid, zelfvertrouwen, stress- en spanningsregulatie en hechting ouder-kind via de bewegingspedagogiek Sherborne.

Annelies is aanwezig in de praktijk elke woensdag namiddag vanaf 17u-... en donderdagen tussen 13u-16u. Een AFSPRAAK MAKEN? 

  • Stuur een mail (info@bleef.be) of whatsapp (0479136710) met de reden van je afspraak, de leeftijd van je baby/peuter/kleuter en laat je gegevens achter (gsm-nummer en naam). 
  • Na bevestiging van je afspraak, worden jullie op het afgesproken moment verwacht met een klevertje van de ziekenkas, een voorschriftje van de huisarts of pediater en eventuele verslagen van artsen. 

Annelies

 

 

 

 

Hoi Hoi,
Ik ben Annelies, 28 jaar en de tijd vliegt terwijl ik mijn vele interesses probeer bij te houden. Mijn dagen zijn gevuld met sport, doe-het zelf projecten en genieten van het levendige enthousiasme en de ongeremde levenslust van kinderen. Het mooie is dat deze interesses aansluiten bij mijn werk als pediatrische kinesitherapeute, leuk toch?

Ik ben reeds 5 jaar aan het werk. Mijn aanpak omvat een combinatie van beweging, sport, uitdagende spelletjes en begeleiding, alles met als doel het beste in elk kind naar boven te halen.

Mijn passie? Het ondersteunen van kinderen bij het verwerven van nieuwe vaardigheden op motorisch en socio-emotioneel vlak. Het is erg fijn om boeiende opdrachten te bedenken, waardoor kinderen gemotiveerd worden om nieuwe vaardigheden te ontdekken, maar ik ben net zo gepassioneerd om de onderliggende oorzaak te vinden en zo het traject naar hun doelen zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Laten we samen op avontuur gaan en de magie van beweging en nieuwe vaardigheden ontdekken! 
Tot in praktijk B-leef!